Di.se designar om med ny partner, ökar prestandan utan Episerver

In Cloud / Förvaltning, Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Di.se är nästa Episerver 7-baserade nyhetswebb att se över hela sin plattform för ökad prestanda. Det väntas ny design, struktur och även bakomliggande teknik på Di.se under mitten av 2016, får MKSE.com veta. En upprättning mer lik den som Bonnier-ägda Episerver-kollegan Expressen.se använder är att vänta under 2016 års nya chefredaktör Lotta Edling. Det innebär en ännu mer statisk front, frånskild från CMS:et. Allt då den generiska prestandan på 13MB stora webbplatsen (!) med nästan 1000...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vad händer @LottaEdling @dagensindustri .. di.se laddtider på 10-15 sekunder hela måndagen!

Leave a Comment