DI.se live på EPiServer servrar

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

DI.se ligger per den 1:a mars 2010 på  EPISERVER_BackBone_Colocation, ett av EPiServers IP:n (217.114.85.11) för drift.

Migrationen är en ren 1-1 portning/content-migrering som inte användare egentligen ska behöva notera. Och det är ett väl utfört jobb. Alla tusentals artikelkommentarer som varje vecka dyker upp verkar följt med. Men för de insatta skymtades serverbytet ändå i form av artiklars tidsstämplar samt i Apegroups PHP-kod för m.di.se som inte riktigt hängde med.

Den riktiga re-designen kommer först i höst. Ska bli kul att se hur Sveriges mest attraktiva digitala reklamyta, Superbannern som föder Bonnier (kostar 75 000 kronor för 100 000 visningar, står för 25 procent av Bonnierkoncernens totala annonsintäkter på nätet), ser ut då.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fler titlar släppta på Bonnier News Business headless-platta

Bink har, enligt uppgift, haft för avsikt att ta fram gemensamma, generiska komponenter och delutveckling som samtliga Bonnier EPiServer-sajter ska gynnas av framöver. Dessa ”common services” verkar dock inte finnas med på dagens DI.se som internt ansetts ha varit ”ett läroprojekt”.

Inblandade tre leverantörer av DI.se EPiServer är fortfarande okända (men ser tvåsiffrigt av er i MKSE.com dagliga besöksloggar). Men Nansen har tidigare varit med på ett förvaltningshörn gällande DI.se .NET-kod.Läser du MKSE.com i din vardag? Ge mig din röst i YABA 2010! Det enda som krävs är din epost och ett klick. Allt annat är redan ifyllt!

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fler titlar släppta på Bonnier News Business headless-platta

Leave a Comment