DI.se live på EPiServer servrar

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

DI.se ligger per den 1:a mars 2010 på  EPISERVER_BackBone_Colocation, ett av EPiServers IP:n (217.114.85.11) för drift. Migrationen är en ren 1-1 portning/content-migrering som inte användare egentligen ska behöva notera. Och det är ett väl utfört jobb. Alla tusentals artikelkommentarer som varje vecka dyker upp verkar följt med. Men för de insatta skymtades serverbytet ändå i form av artiklars tidsstämplar samt i Apegroups PHP-kod för m.di.se som inte riktigt hängde med. Den riktiga re-designen kommer först i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.