Diabetesförbundet väljer EPiServer CMS 6 av Funka

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Tillgänglighet by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Funka säger att inom kort kommer börjaa utveckla den nya webbplatsen till Svenska Diabetesförbundet. CMS-valet landade på EPiServer CMS 6 pga. höga krav på tillgänglighet.

– Vi ser fram emot att få en modern webbplats som ger bättre möjligheter att kommunicera vårt budskap och arbete och som kan visa på fördelarna med att bli medlem i en intressepolitisk organisation som driver frågor kring diabetes på alla nivåer.

enligt Sylvia Larsson, Administrativ chef på Svenska Diabetesförbundet.

Svenska Diabetesförbundet bildades 1943 och har cirka 26 000 medlemmar i 100 lokala föreningar och 20 länsföreningar. Förbundets syfte är att minimera konsekvenserna av diabetes både för människor med diabetes och för deras närstående. Genom Diabetesfonden – Stiftelsen Svenska Diabetesförbundets Forskningsfond stöds vetenskaplig forskning kring sjukdomen med omkring 14 miljoner kronor om året.

Vi har mer på samma ämne:  "Bättre liten byrå i Sverige än stor i Norge", planerna när Nova Consulting Group och Epinova vill erörva e-handelssverige

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Diabetesförbundet väljer EPiServer CMS 6 av Funka | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment