Dialect live på Drupal 7 CMS

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

IT- och telekombolaget Dialect har gått live på en Drupal 7 CMS för egna Dialect.se. Det blev en centrerad release med Google maps, "taggar" för nyckelord på löpet samt en fixerad topp-bar med navigeringshuvudnivåerna. Yii används. AfonsoWilsson har producrerat sajten. Dialect är idag 700 anställda och omsatte under 2010 drygt en miljard kronor. Webbredaktör är Peter Ekerhov....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.