DICE lockar teknisk kompetens med konceptuell WordPress

In Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb, SEO, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Triggerfish berättar att idag lanseras nya Dice.se där de har haft uppdraget ta fram koncept och design utifrån EA DICE grafiska profil och tekniska krav. Syftet med webbplatsen var att attrahera de bästa utvecklarna i världen att välja DICE som arbetsplats, att bidra till att stärka DICE varumärke som arbetsgivare och visa bolagets kompetens inom spelutveckling. Projektledare Ann-Sofi Nääs berättar att personalen på DICE var både roliga och kompetenta i samarbetet och spelbolagets mångåriga känsla för spelutveckling, grafik,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.