Didriksons inför Voyado personligt lojalitetsprogram och CRM, 825 procent fler kunder väljer handla

In CRM Customer Relationship Management, CXM, E-handel, litium, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

För ett tag sedan flyttade svenska klädmärket Didriksons över på en Litium e-handel med integration och connector mot då nya affärssystemet Microsoft Dynamics NAV. På senare tid har man även investerat i ett nytt omnikanal lojalitetsprogram och CRM-stöd tillsammans med Voyado. Didriksons E-commerce Manager Daniella Johansson berättar idag om:

  • Fyrdubblade intäkter under 2020
  • 825% ökade kundprogramsmedlemmar som väljer göra ett avslut och handlar (siffror som får en att undra om det fanns medlemmar innan, eller om de inte alls hade koll tidigare på vilka som gjorde ett avslut. Handlade t ex 250 medlemmar om dagen på Didriksons innan innebär det hela 2063 medlemmar idag)
  • 57% konverteringsökning generellt
  • Tidsbesparande marketing automation stöd


Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Huskiwear köper in uppdaterad Litium 8 e-handel av Pando Nexis


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon