Didriksons öppnar e-handel med Viskan

In Check out/Kassasystem, Microsoft .NET, Nyheter, Övriga / Custom CMS, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Viskan har skapat en helhetslösning för e-handel åt klädmärket Didriksons. Didriksons som grundades 1913 har huvudkontor i Borås och kallar sig marknadsledande inom segmentet funktionella kläder, med försäljning i ett 20-tal länder runt om i världen.

” – Didriksons har länge haft tankarna på att skapa en Flagshipstore på nätet, vi är en av Skandinaviens största leverantörer till Sportmarknaden, barnfackhandeln, till viss del textilfackhandeln, externa e-butiker samt department stores, men vi saknar möjligheten att visa hela sortimentet samlat. På webben har vi möjlighet att på ett snyggt och tydligt sätt ge konsumenten en komplett bild av hela vårt sortiment samtidigt som vi kan gå djupare med informationen på produktnivå. Detta tror vi kommer att ytterligare stötta våra återförsäljare samtidigt som vi öppnar upp ögonen på många konsumenter hur stort sortiment vi erbjuder.”

Säger Didriksons VD Sören Andreasson. Viskan ska man valt pga. deras fungerande e-handelsplattform, erfarenhet av liknande textila företag och trygghet vad gäller driftsäkerhet för stora retailkedjor.

0år
gammalt är Didriksons
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Didriksons adderar AI-driven kreativitet i Litium PIM med EnlinkAI

Kommentarer

  1. Den här sifferfunktionen funkar inte så bra i RSS-läsare. Det står 0 år osv på allt…

Leave a Comment