Digital.DI.se börjar på en Launchrock.com, rekryterar i Silicon Valley

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

DI.se's kommande digitala satsning berättar de rekryterat Miriam Olsson Jeffery från SvD för att sköta framtida Silicon Valley rapportering. Hon ansluter till nuvarande teamet Daniel, Viktor, Frida och Jack. De har även visat upp en första logotype och ett domännamn på Digital.di.se. Men någon EPiServer (som modersajten) står inte redo ännu. Sociala likes drivs först in på en Launchrock.com upprättning från Startup.co. Inte ens metadescription har faktiskt anpassats efter Di Digital, den har kvar standardinställningarna "..is a service that...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Mina 5c? Nätverk är allt. DI kommer krypa till korset, tvingas köpa upp BreakIT i vinter och ta tillbaka Olle och Stefan som drar in några mill var.

  2. De enda som inte hängde med var @idgse Alla andra gör digital.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.