Digitalist tar sig in i Sverige, Drupal mindre viktigt

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Wunderkraut och små morötter i rymden är ett minne blott. Nu är det finska varumärket Digitalist som gäller från och med denna vecka och framöver. Wunderkraut blev över en natt även ”UX designers, webbutvecklare, resultatjägare, co-creators och agila projektledare”. Det tidigare rigorösa Drupal-fokuset har förpassats ännu längre ned i erbjudandet och nämns lika stort som kunskapen inom Umbraco och WordPress.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Matomo som alternativ till Google Analytics 4, gratis föreläsning 12 januari

En av de nya pan-nordiska kunder fd-Wunderkraut nämner är Digitalist konto Viking Line. I Sverige har de tidigare främst jobbat med Cloud Nine och efter det Ninetech.

Digitalist Group Abp handlas på NASDAQ Helsinki. Digitalist Group har kontor i Stockholm, Östersund, Göteborg, San Francisco, London, New York, Helsingfors, Barcelona, Singapore, Vancouver, Tammerfors (Tampere), Uleåborg (Oulu), Kemi och Jyväskylä.

Allt om PIM/DAM-upphandlingar i Sverige

Håll koll på det senaste. Här listas alla nyheter.

Kommentarer

  1. Kul att du skriver om oss Martin! Du har rätt när du säger mindre fokus på Drupal men endast om man ser till hela vår affär som nu inkluderar väldigt mycket mer erbjudanden inom tex User research, Service Design, UX etc. Drupal-affären isig växer som däremot som vanligt och det vi ser är att fler och fler större aktörer verkligen fattar att Open tech / Open Source är den enda vägen framåt. Drupal passar väldigt bra in på allt som handlar om långsiktig kontinuerlig utveckling av en organisations Digitala affär eftersom plattformen just är allt annat än en ”färdig” off the shelf produkt som de flesta andra CMS på marknaden.

Leave a Comment