cloud nine, Digitalist, ninetech, Viking Line, Wunderkraut Nyheter

Digitalist tar sig in i Sverige, Drupal mindre viktigt

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Wunderkraut och små morötter i rymden är ett minne blott. Nu är det finska varumärket Digitalist som gäller från och med denna vecka och framöver. Wunderkraut blev över en natt även "UX designers, webbutvecklare, resultatjägare, co-creators och agila projektledare". Det tidigare rigorösa Drupal-fokuset har förpassats ännu längre ned i erbjudandet och nämns lika stort som kunskapen inom Umbraco och Wordpress. En av de nya pan-nordiska kunder fd-Wunderkraut nämner är Digitalist konto Viking Line. I Sverige...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 10:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kul att du skriver om oss Martin! Du har rätt när du säger mindre fokus på Drupal men endast om man ser till hela vår affär som nu inkluderar väldigt mycket mer erbjudanden inom tex User research, Service Design, UX etc. Drupal-affären isig växer som däremot som vanligt och det vi ser är att fler och fler större aktörer verkligen fattar att Open tech / Open Source är den enda vägen framåt. Drupal passar väldigt bra in på allt som handlar om långsiktig kontinuerlig utveckling av en organisations Digitala affär eftersom plattformen just är allt annat än en “färdig” off the shelf produkt som de flesta andra CMS på marknaden.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.