Digitalist tar sig in i Sverige, Drupal mindre viktigt

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Wunderkraut och små morötter i rymden är ett minne blott. Nu är det finska varumärket Digitalist som gäller från och med denna vecka och framöver. Wunderkraut blev över en natt även "UX designers, webbutvecklare, resultatjägare, co-creators och agila projektledare". Det tidigare rigorösa Drupal-fokuset har förpassats ännu längre ned i erbjudandet och nämns lika stort som kunskapen inom Umbraco och Wordpress. En av de nya pan-nordiska kunder fd-Wunderkraut nämner är... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kul att du skriver om oss Martin! Du har rätt när du säger mindre fokus på Drupal men endast om man ser till hela vår affär som nu inkluderar väldigt mycket mer erbjudanden inom tex User research, Service Design, UX etc. Drupal-affären isig växer som däremot som vanligt och det vi ser är att fler och fler större aktörer verkligen fattar att Open tech / Open Source är den enda vägen framåt. Drupal passar väldigt bra in på allt som handlar om långsiktig kontinuerlig utveckling av en organisations Digitala affär eftersom plattformen just är allt annat än en ”färdig” off the shelf produkt som de flesta andra CMS på marknaden.

Leave a Comment