DigitalProvider släpper N-H-V och UsedDynapac på Drupal

In Drupal, Nyheter, Offshore development by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

DigitalProvider (själva på en WordPress) med Daniel Yttergren står bakom N-H-V.com och Useddynapac.com som just släpptes på Drupal CMS 6. Sin vana trogna är det två releaser producerade med kostnadseffektiva Ukraina offshore resurser vi tittar på. Hur blev det då? OK, men det saknas en hel del utvecklarkärlek. Fixa "Change region" som inte fungerar, ta bort Drupal-favicon'en på Dynapac och en lite trevligare implementation av "AddThis" så är ni hemma....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.