Direct-to-Consumer sajterna växer, Northern Playground senast ut

In Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Amazon Sverige är riktigt nära nu. MKSE Amazon är nyhetssektionen där vi samlar allt om vad det kommer innebära för våra svenska företag.

Läs mer.
Northern Playground är senaste att aktivera en ny headless lösning på svenska Centras plattform. Northern Playground ska ha jobbat hårt med att lyfta sitt varumärke med den nya ”Direct-to-Consumer” approachen på e-handeln.

“ – Den bistra sanningen är att varumärken med en verksamhet som är helt beroende av försäljningen i de fysiska kanalerna har en tuff period nu, medans varumärken som ställt om och satsat på e-handel via egen Direct-to-Consumer sajt klarar sig bättre. Detta var ett faktum redan innan pandemin existerade, men nu påskyndas processen i accelererad takt vilket märks på den kraftigt ökade mängd förfrågningar vi har fått under de senaste veckorna. Vi gör vårt allra bästa för att så snabbt som möjligt kunna hjälpa fler varumärken att ställa om. Både Direct-to-Consumer och B2B-Wholesale”

Har tidigare Martin Jensen, VD på Centra sagt till MKSE.com om trenden.

Webbplatsen har designats av byrån Iterate och innehåller flera produkter för de lokala vandrarna i landet sommaren 2020.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nytt modemärke väljer Centra, Storyblok, Klarna, Nova Cloud Nine och Dynamics 365

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss