Djurens Rätt live på Drupal av Rabash

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Djurens Rätt har gått live på en ny Drupal-sajt. Men varför en Drupal 6? Sajten sportar stora bilder, cufon web fonts för meny och artikelrubriker, tre språkvarianter, en utlänkad webbhop och bildgallerier. Göteborgsbaserade Rabash webb- och designkooperativ på 8 personer stod för både formgivning och teknisk utveckling. Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med omkring 35 000 medlemmar. Även Djurens Rätts blogg Vegokoll http://www.vegokoll.se, har gått över... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Rabash hälsar att arbetet med sajten påbörjade för så pass länge sedan att flera viktiga moduler endast fanns i dev-version. Däremot så kommer troligen sajten att uppgraderas till D7 inom en ganska snar framtid.

Leave a Comment