Djurens Rätt live på Drupal av Rabash

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Djurens Rätt har gått live på en ny Drupal-sajt. Men varför en Drupal 6? Sajten sportar stora bilder, cufon web fonts för meny och artikelrubriker, tre språkvarianter, en utlänkad webbhop och bildgallerier. Göteborgsbaserade Rabash webb- och designkooperativ på 8 personer stod för både formgivning och teknisk utveckling. Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med omkring 35 000 medlemmar. Även Djurens Rätts blogg Vegokoll http://www.vegokoll.se, har gått över till Drupal samt fått en ny...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 10:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Rabash hälsar att arbetet med sajten påbörjade för så pass länge sedan att flera viktiga moduler endast fanns i dev-version. Däremot så kommer troligen sajten att uppgraderas till D7 inom en ganska snar framtid.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.