DN släpper iPhone-appar på egen Drupal-platta

In API, Drupal, iPad, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

DN.se har idag släppt egna iPhone apparna Kronstams vinguide och Ribbings etikettguide. Designade av husbyrån Doberman och med teknik på en Drupal CMS 6-platta med tillhörande API (!) kodad och framtagen av GoodOld i Malmö. 15:- SEK går de loss på. Kul med rätt innovativ och vardagsvärdefull content för pengarna i alla fall. Intressant med en svensk Drupal-platta för iOS. I Frankrike såg vi redan för ett år sedan hur en Drupal-platta kunde sköta iPad-satsningar. Och,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment