Dobb släpper social TV på WordPress, rekryterar från SVT Sport

In Nyheter, Streaming, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dobb "social TV" har gått live. En ny tjänst och "hubb" för livestreaming och onlinesänd sport. Det som kallas Dobb 2.0 ägs numera av Anders Nettelbladt, David Fjäll och Michael Fahlstedt. Flera av sändningarna som finns uppe vid start kommer från tidigare Stampenägda Svenskafans Fantv. Som Eurotalk, Eurotalk Weekend, Fantv Fantasy, 3-5-2, Destination Europa, Topptipparna, Tee Party och GLHF. Varje vecka ska 5000 personer se live på programmen och ytterligare 200 000 ska sedan titta på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon