Doberman bakom ny design, innovation och UX konferens

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

ÅF och inUse ska inte få äga hela den svenska Service Design scenen med sitt uppskattade och mångåriga From Business To Buttons. Nu öppnar byrån Doberman sitt eget initiativ kallat Frontiers i samma stad, Stockholm. Eventet kallas ett ”Design and Innovation Conference” och arrangeras den sista augusti 2018. Det återstår ännu att se vilka som kommer inta scenen förutom Lisa och co. inUse har ett helt eget team som ska jobba mer eller mindre heltid med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon