Dobermans gamla design sänkte DN.se, undvek WordPress och Drupal av säkerhetsskäl

In Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Efter sin avgång har DNs kreativa chef Rickard Frank öppet berättat om vad som pågått i DN-skrapan de senaste åren. I en ny intervju med Beaconomist berättar han att DN.se kraftigt led av torrperioden, den "digital utvecklingspaus" som skedde under omfattande perioden mellan 2009 till 2014.Webbplatsen uppdaterades knappt under de fem åren och både teknisk lösning samt Dobermans design från 2009 låg kvar alltför länge mot externa besökare. Det påverkade besökarnas omdöme och upplevelse. Nu de senaste 18...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment