DropIT släpper EPiServer Foundation

In Episerver, Licens, Microsoft .NET, Nyheter by Martin Edenström4 Comments

DropIT, som står bakom X3 eller EPiServer Composer, kommer inom kort lansera en ny, omfattande modul.

Modulen går under namnet Foundation och kallas för ett fundamentalt EPiServer basprojekt. Mer avslöjas inte, men Foundation ska inkludera de 10 år av EPiServer erfarenhet som bolaget skaffat sig. I “koncentrerad form”. Kommentera gärna om ni vet mer.

Fler artiklar om ämnet:  Robotservitörerna på Pizza Hut hälsar med namn och serverar, ersätter dyr mänsklig personal

Kommentarer

  1. Jag är ganska säker på att detta är ett “bibliotek” med massa funktioner för att snabba upp utvecklingen av EPServerbaserade webbplatser. Troligen innehåller det allt från enkla klasser som utökar funktionaliteten i .NET:s webbkontroller anpassat för EPiServer till en hel del färdiga funktioner för X3 (Composer).

  2. Jag är ganska säker på att detta är ett “bibliotek” med massa funktioner för att snabba upp utvecklingen av EPServerbaserade webbplatser. Troligen innehåller det allt från enkla klasser som utökar funktionaliteten i .NET:s webbkontroller anpassat för EPiServer till en hel del färdiga funktioner för X3 (Composer).

  3. Jag är ganska säker på att detta är ett “bibliotek” med massa funktioner för att snabba upp utvecklingen av EPServerbaserade webbplatser. Troligen innehåller det allt från enkla klasser som utökar funktionaliteten i .NET:s webbkontroller anpassat för EPiServer till en hel del färdiga funktioner för X3 (Composer).

  4. Jag är ganska säker på att detta är ett “bibliotek” med massa funktioner för att snabba upp utvecklingen av EPServerbaserade webbplatser. Troligen innehåller det allt från enkla klasser som utökar funktionaliteten i .NET:s webbkontroller anpassat för EPiServer till en hel del färdiga funktioner för X3 (Composer).

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.