Drupal 7 finns i Windows Azure molnet

In Drupal, Microsoft .NET, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Drupal 7 finns inte bara med i Microsofts nygamla webapp WebMatrix-satsning. Microsofts Drupal-satsning har lett till en integration av den öppna mjukvaran i Microsofts molnlösning Windows Azure som nu står redo. Drupal lirar med SQL Server 2008 R2 och resten var redan elastiskt som det var för att fungera i Windows Azure. Craig Kitterman fyller på med att Microsoft i samband med releasen släppt fyra stycken moduler till Drupal 7: Bing Maps, Windows Live ID, Odata...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Många av de skandinaviska CMS:en som borde passa för att köra i molnet lever väl delvis på att sälja hostingtjänster. EPi, Lemoon, Dynamicweb och Sitoo t ex. Det lär väl inte riktigt ligga i deras intresse att underlätta drift via andra aktörer. Där hittar man rimligen förklaringen till att molnet inte slagit igenom ännu.

    Personligen känner jag mig rätt gammaldags när jag säger att jag gillar att veta var något driftas och att kunna hälsa på leverantören, käka bullar och dricka automatkaffe hos dem. Sådan kontakt brukar underlätta när det kör ihop sig.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.