Drupal Camp 29-30 maj i Stockholm

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Drupal storsatsar i Sverige. Genom partners som Dataföreningen och NodeOne arrangeras Drupal Camp den 29-30 maj i Stockholm på Vasagatan 8–10 (DFS lokaler). Under de två dagarna kommer du och din organisation får höra allt om open source/öppen källkods CMS:et och ramverket Drupal. Listar några av punkterna från agendan: Drupals grundares egna produktutvecklings- och supportbolag Acquia finns representerat Cases från expertrådgivare med erfarenhet från webbar som Wikimedia Foundation, Creative Commons, The Economist och NBC-Universal Presentation av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.