Drupal CMS för 126 Mkr hos den amerikanska regeringen

In Drupal, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Lullabot, som var i Stockholm under Drupalcamp Stockholm berättar transparent om arbetet med att föra in Drupal hos den amerikanska regeringen i Washington. Recovery.commerce.gov har redan släppts  på CMS plattformen och i skrivande stund pågår arbetet med att re-designa och flytta hela Commerce.gov till Drupal. Nyss nämnda sajt ska för övrigt haft en ganska hårresande open source budget, 18 miljoner dollar. För projekt/en, förvaltning, support etc. under fem år framöver, men ändå. Implementationspartnern berättar att: "There...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Fantastikt att du tvingar dina besökare att bli medlemmar på din sida för att läsa hela blogginlägget. Ligger ju verkligen i tiden att låsa upp internetbesökare och tvinga dom att registrera sig. Speciellt på en blogg.
  Grymt besviken och hoppas verkligen du tar bort denna funtinalitet.
  Tack på förhand
  Mikael

 2. Håller helt och hållet med. Få inser hur värdefull en korrekt underhållen och segmenterad medlemsdatabas egentligen kan vara.

  Sedan är ju frågan vad man vill åstadkomma och vad som är syftet med siten. Trodde ärligt talat inte att syftet med MKSE var särskilt kommersiellt?

 3. Tycker nog det är helt okej att kräva registrering för en så nischad sajt som den här. Det handlar ju om ifall du har unik info som vi läsare inte hittar någon annan stans (inte enkelt i alla fall). Och naturligtvis att det är busenkelt att registrera sig.

 4. Tack Micke. Ska förtydliga med att jag under q4 2009 bara haft registreringskrav på var tionde artikel eller så. Fick ihop närmare 700 medlemmar under 2 veckor då samtliga artiklar krävde medlemskrav.
  Vet inte ännu hur jag ska göra med detta under året. Just nu är det främst kul för mig att få namn på anställda vid företagsnamn jag tidigare bara kunnat följa på Analytics.

Leave a Comment