amerikanska regeringen, Drupal 7, förvaltning, kostar, Lullabot Drupal, Nyheter, Offentlig sektor

Drupal CMS för 126 Mkr hos den amerikanska regeringen

In Drupal, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Lullabot, som var i Stockholm under Drupalcamp Stockholm berättar transparent om arbetet med att föra in Drupal hos den amerikanska regeringen i Washington. Recovery.commerce.gov har redan släppts  på CMS plattformen och i skrivande stund pågår arbetet med att re-designa och flytta hela Commerce.gov till Drupal. Nyss nämnda sajt ska för övrigt haft en ganska hårresande open source budget, 18 miljoner dollar. För projekt/en, förvaltning, support etc. under fem år framöver, men ändå. Implementationspartnern berättar att: "There...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Fantastikt att du tvingar dina besökare att bli medlemmar på din sida för att läsa hela blogginlägget. Ligger ju verkligen i tiden att låsa upp internetbesökare och tvinga dom att registrera sig. Speciellt på en blogg.
  Grymt besviken och hoppas verkligen du tar bort denna funtinalitet.
  Tack på förhand
  Mikael

 2. Håller helt och hållet med. Få inser hur värdefull en korrekt underhållen och segmenterad medlemsdatabas egentligen kan vara.

  Sedan är ju frågan vad man vill åstadkomma och vad som är syftet med siten. Trodde ärligt talat inte att syftet med MKSE var särskilt kommersiellt?

 3. Tycker nog det är helt okej att kräva registrering för en så nischad sajt som den här. Det handlar ju om ifall du har unik info som vi läsare inte hittar någon annan stans (inte enkelt i alla fall). Och naturligtvis att det är busenkelt att registrera sig.

 4. Tack Micke. Ska förtydliga med att jag under q4 2009 bara haft registreringskrav på var tionde artikel eller så. Fick ihop närmare 700 medlemmar under 2 veckor då samtliga artiklar krävde medlemskrav.
  Vet inte ännu hur jag ska göra med detta under året. Just nu är det främst kul för mig att få namn på anställda vid företagsnamn jag tidigare bara kunnat följa på Analytics.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.