Alenio, amf fastigheter, Drupal 7, epicenter, EPiServer 7.5 Drupal, Nyheter

Drupal framför EPiServer på EpiCenter av AMF Fastigheter

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Det är en Drupal som gäller när nya storsatsningen EpiCenter i Stockholm av Result, UrbanEscape och AMF Fastigheter öppnar upp egen ny digital närvaro. AMF Fastigheter har annars länge varit en EPiServer-använgare i regi av Alenio. Nuvarande responsiva lösningen togs fram för inte så länge sedan. Moderbolaget UrbanEscape däremot kör en WordPress. Så det är full spridning på systemen. Satsningen utannonserades i början av året men börjar nu ta form. En trevlig epicenteranimation i Google Maps'en har man fått...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Humor med Drupal på Epicenter…. ;-)

  2. Av AMF fastigheter blir bara en (tredje)del av sanningen.
    “Epicenter är resultatet av ett samarbete mellan AMF Fastigheter, kunskaps- och eventbolaget SIME samt entreprenörs- och innovationskonsulterna Result.”.

  3. Right, jag måste gått på hårdvaran först. Och no offence, men SIME och Result har väl rätt länge associerats ihop?

  4. None taken :) Min input var mest att AMF fastigheter antagligen inte gått bort från EPiServer utan att detta är en site av SIME/Result.

  5. Mikke är tillbaka! Nu blir det åka av!!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.