Drupal framför EPiServer på EpiCenter av AMF Fastigheter

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Det är en Drupal som gäller när nya storsatsningen EpiCenter i Stockholm av Result, UrbanEscape och AMF Fastigheter öppnar upp egen ny digital närvaro. AMF Fastigheter har annars länge varit en EPiServer-använgare i regi av Alenio. Nuvarande responsiva lösningen togs fram för inte så länge sedan. Moderbolaget UrbanEscape däremot kör en WordPress. Så det är full spridning på systemen. Satsningen utannonserades i början av året men börjar nu ta form. En trevlig epicenteranimation... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Humor med Drupal på Epicenter…. ;-)

  2. Av AMF fastigheter blir bara en (tredje)del av sanningen.
    ”Epicenter är resultatet av ett samarbete mellan AMF Fastigheter, kunskaps- och eventbolaget SIME samt entreprenörs- och innovationskonsulterna Result.”.

  3. Right, jag måste gått på hårdvaran först. Och no offence, men SIME och Result har väl rätt länge associerats ihop?

  4. None taken :) Min input var mest att AMF fastigheter antagligen inte gått bort från EPiServer utan att detta är en site av SIME/Result.

  5. Mikke är tillbaka! Nu blir det åka av!!

Leave a Comment