Drupal framför EPiServer på EpiCenter av AMF Fastigheter

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Det är en Drupal som gäller när nya storsatsningen EpiCenter i Stockholm av Result, UrbanEscape och AMF Fastigheter öppnar upp egen ny digital närvaro.

AMF Fastigheter har annars länge varit en EPiServer-använgare i regi av Alenio. Nuvarande responsiva lösningen togs fram för inte så länge sedan. Moderbolaget UrbanEscape däremot kör en WordPress. Så det är full spridning på systemen.

Satsningen utannonserades i början av året men börjar nu ta form. En trevlig epicenteranimation i Google Maps’en har man fått in också.

0st
personer max är de största Epicenter kontorskuberna anpassade för

AMF Fastigheter äger och förvaltar 34 fastigheter med kontor och handelsplatser. Totalt äger man kommersiella fastigheter på över 600 000 kvm, vilket motsvarar ca 50 Hötorgsskrapor. Bland objekten i Stockholm finns Gallerian, MOOD Sthlm, Fältöversten, Ringen och Västermalmsgallerian.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sex år senare integreras Acne fullt in i "New Deloitte Digital"

Kommentarer

  1. Humor med Drupal på Epicenter…. ;-)

  2. Av AMF fastigheter blir bara en (tredje)del av sanningen.
    ”Epicenter är resultatet av ett samarbete mellan AMF Fastigheter, kunskaps- och eventbolaget SIME samt entreprenörs- och innovationskonsulterna Result.”.

  3. Right, jag måste gått på hårdvaran först. Och no offence, men SIME och Result har väl rätt länge associerats ihop?

  4. None taken :) Min input var mest att AMF fastigheter antagligen inte gått bort från EPiServer utan att detta är en site av SIME/Result.

  5. Mikke är tillbaka! Nu blir det åka av!!

Leave a Comment