Drupal från Xelera för ACSS och Palinas

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Fler mindre Drupal 6-webbar från Xelera: ACSS Interior Solutions som säljer inredningsprodukter för offentliga miljöer valde en Drupalinstallation för att visa webbplats med produktkatalog. Även Palinas fick en Drupal. De säljer skönhetsvård för nordiska kunder. Nej, referenser som dessa är inte riktigt samma kunder som just nu väljer EPiServer, SiteVision och SharePoint....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment