Drupal med fortsatt fokus på svensk offentlig sektor

In Drupal, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Drupals framtida roll som ett mer "enterprise-anpassat" alternativ för myndigheter och större beställare inom svensk offentlig sektor blir allt tydligare. Fyra större aktörer inom svensk Drupal sponsrar under årets IIS Internetdagarna ett helt eget Drupal-spår.Seminariet, som även modereras och leds av samma avsändarorganisationer, innehåller sex spår om Drupal. Som inte försöker dölja vad de vill uppnå genom sin namnsättning om produktens förträfflighet. Majoriteten av spåren är speciellt anpassade för "offentliga organisationer" som funderar på plattformen. Ett av spåren bjöd...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.