Drupal på Capgeminis egna intranät med 95 000 användare

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Capgemini har nyligen släppt sitt egna, nya intranät. Capgemini Intranet plattformen som riktar sig till bolagets samtliga 95 000 anställda baseras på Drupal. Med så många anställda är det ganska klart att Capgemini kommit i kontakt med open source plattformen tidigt. Capgemini säger själva att de använt Drupal som rekommenderad CMS-plattform ända sedan september 2007. Capgemini verkar inom CMS-projekt även här i Sverige. De var bl a involverade i projektledar- och arkitektroller när nya Arbetsformedlingen.se byggdes....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment