Drupal tar allt fler community uppdrag

In Drupal, Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstromLämna en kommentar

Walt Disney Company väljer Drupal som CMS för kanalen ABCs familecommunity. Drupal dyker allt oftare upp då stora svenska communities ska byggas. Gärna på kort tid. Via den här bloggen har jag, bara i slutet av oktober och november, fått tre samtal från företag intresserade av att jämföra Drupal och EPiServer som CMS-plattform för ett stundande community. Kul att kunna hjälpa till, och trots att jag är upptagen just nu hoppas jag mina vikarier samt vad...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment