DrupalCamp Göteborg för hundralappen, eller helt gratis

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Senare i april är det dags för nästa svenska DrupalCamp. Denna gång i Göteborg. Kritiken kring höga inträden har fått gehör, nu kostar det enbart symboliska 100:- att titta in. Dessutom sponsras 20 "behövande" med helt gratis inträde, efter att ett formulär om att de inte har råd med hundralappen fyllts i. Men 100:- SEK är nog mer i resten av Drupalvärldens anda. När eventet arrangerade för något år sedan i regi av NodeOne kom kritik...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det var nog bara för att du tittade på Schemat medan det under Sessioner låg en hel del information.
    Vi har fyllt alla slottar som vi planerat och schemat finns att titta på http://spring2012.drupalcamp.se/schedule

    Om du har vägarna förbi Göteborg är du hjärtligt välkommen, Martin.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.