Drupals grundare missuppfattar, tror Apple och Exxon är nya kunder

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Nasdaq, som äger OMX börsen i Stockholm, har efter en längre utvärdering valt Drupal 8 som ny plattform för produktion av vissa informativa delsajter. Det berättar Drupals grundare Dries Buytaert stolt. Extra stolt är att över att de även kommer driftas på hans kommersiella bolag Acquia. Först ut är IR-sidorna, Investor Relations, för börsbolaget. Tidsenligt planerar även Nasdaq att whitelabla sin egen Drupal IR-paketering och erbjuda den till sina börsbolagskunder.Dries Buytaert tror att IR-sajterna kommer hjälpa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.