Drupals intressebolag satsar på spam

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Acquia har köpt upp antispambolaget Mollom. Drupalgrundaren och det dominerande Drupal intressentbolag Acquias CTO Dries Buytaert har även grundat Mollom, så förvärvet var ingen skräll. Dries förklarar att nu får Mollom de medel som krävs för att fortsätta växa. Dries fascination för Mollom har även tidigare kunnat utläsas i bloggposter. Både han och WordPress-grundaren Matt Mullenweg har grundat anti-spam system, WordPress, genom Automattic, egna skapelse heter Akismet....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Rubriken ”Drupals intressebolag satsar på spam”? Låter som att Aquia spammar. ”Drupals intressebolag satsar på anti-spam” vore mer rätt mtp texten.

Leave a Comment