Duni skaffar Qbank DAM, DAM Day nalkas

In DAM, Nyheter, Optimizely/Episerver, PIM by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ny användare av DAM är Duni. De har handlat upp en Qbank lösning för sina behov inom Digital Asset Management, berättar Qbank.För första gången inför Qbank även i höst DAM Day i Sverige, en helg dag tillägnad produkten DAM och om olika tillämpningar och områden. Den äger rum den 6 oktober i Stockholm och arrangeras tillsammans med Ericsson, konsultbolaget iStone och Pretty Pegs. På webben är EPiServer användare i regi av Capgemini, men valde kontroversiellt nog...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment