Dux sängar skapar Amazon voice- och säljstrategi, tar fram Dux Smart Module enhet

In Episerver, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dux koncernchef Henrik Ljung ser att framtidens säljkanal för de egna lyxsängarna är högst omnikanalbaserad. Därför har sängtillverkaren nyligen, enligt dem själva på det amerikanska företagets initiativ, dragit igång ett samarbete med Amazon. Dux nya Amazon Alexa försedda säng, en modul på undersidan av enheten (kallad “Dux Smart Module”), demades redan på CES 2019 i början av året. Den har kommit fram via i ett samarbete tillsammans med Stellé Smart Speakers. Nu verkar enheterna även gå i produktion.

I det långa loppet gäller det hur sängarna bäst kombineras med, och blir en del av kundernas hem med röststyrda Alexa-assistenter. Tanken är att bli en del av de smarta hem som växer fram över hela landet. Rösten ska kunnaVill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.