Dynamicweb och svenska webbyråer satsar på Los Angeles

In Check out/Kassasystem, Dynamicweb, Microsoft .NET, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Dynamicweb berättar för MKSE.com att de följer .NET kollegor som Sitecore och EPiServer och tar språnget över Atlanten. Deras USA-kontor förläggs dock inte i flygplatshubben Chicago, men i Los Angeles samt i Austin i Texas.

http://www.jungfruresor.se/upload/images/USA%5Cliving-los-angeles.jpg

På den amerikanska marknaden ska Dynamicweb fokusera på ”all-in-one” online business plattform för e-handel, webbplatser och online marketing. Speciellt anpassad för marknaden.

Etablering i Nordamerika kräver enligt Dynamicwebs VD Christian Beer  inte bara grundliga förberedelser och kapital utan också att man är närvarande på marknaden. För Dynamicwebs del har det även inneburit att man behövs göra en del anpassningar i sin mjukvara för att passa de amerikanska företagens verksamhet:

”- Som jag ser det så skulle vår entre på den amerikanska marknaden inte kunnat ske i samma tempo och med samma ambitionsnivå, om vi själva skulle behövt ta alla investeringar själva samt behövt ha egen person på plats permanent. Avtal med amerikanska bolag har därför betytt att vi kunnat få till en bra setup samt få tillgång till ett starkt team.”

Säger VD:n.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Hårvårdsföretag väljer Norce e-handel av IVEO för alla sina varumärken

Los Angeles har på senare tid även varit en populärt stad att öppna upp kontor i för svenska webbyråer. Både B-Reel, Stopp och nu på sistone Phosworks och nyligen grundade Society 46 har folk på plats.

 

 

 


Atiendo

Leave a Comment