E-handel hos inredningsföretaget ska göra dem branschledande

In Optimizely/Episerver Commerce, E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inredningslösnings- och produktföretaget Edsbyn Senab, inriktade på kontor, offentlig sektor, retail och hotell har senaste året jobbat hårt på att ta fram sin egna Episerver Commerce B2C e-handel för Senab. Den gick just live. Senab har kontor i Sverige och Norge finns även representerade i Asien. E-handeln vänder sig mot existerande samt nya kunder och ska erbjuda ett utvalt sortiment av hållbara produkter för olika miljöer som arbetsplatsen, mötesplatsen och loungen. Beställningsprocessen är enkel och produkterna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon