E-handel hos inredningsföretaget ska göra dem branschledande

In Optimizely/Episerver Commerce, E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inredningslösnings- och produktföretaget Edsbyn Senab, inriktade på kontor, offentlig sektor, retail och hotell har senaste året jobbat hårt på att ta fram sin egna Episerver Commerce B2C e-handel för Senab. Den gick just live. Senab har kontor i Sverige och Norge finns även representerade i Asien.

E-handeln vänder sig mot existerande samt nya kunder och ska erbjuda ett utvalt sortiment av hållbara produkter för olika miljöer som arbetsplatsen, mötesplatsen och loungen. Beställningsprocessen är enkel och produkterna erbjuds med korta leveranstider och på större orter finns det även möjlighet att köpa monteringstjänster.

” – Vi är stolta och glada att kunna erbjuda våra kunder en e-handelslösning. Behov och beteenden ändras och vi måste kontinuerligt anpassa oss för att fortsatt leda utvecklingen i vår bransch. Vi sätter alltid kunden i centrum och för att tillgodose kundernas behov måste vi utmana oss själva och vår organisation för att erbjuda det som förväntas av oss som leverantör”

Säger Conny Torstensson, VD på Senab. Norska Episerver-partnern Geta, som det var ett tag sedan vi hörde om, står bakom produktionen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Systembolaget uppdaterar ViNet och Employee Experience för 6000 anställda, bygger dashboard