E-handelschefer från Fazer, MQ, Perfect Day och Omniarch bygger upp nytt konsulterbjudande hos Knowit

In Amazon, CDP, DMP, Check out/Kassasystem, CXM, E-handel, Martech, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Knowit Experience berättar de bygger upp ett nytt e-handelserbjudande med olika typer av erbjudanden och paket för den svenska marknaden. Knowit Experience Sync erbjuder allt från senior strategisk kommersiell rådgivning till omfattande lönsamhets- och försäljnings-audits och går också in i interimsroller hos kund. Gå mer mot området som just nu domineras av Omniarch, Rove, Roiroi, Noos, NoA m fl.

0 Mkr
omsatte Knowit förra året
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

För detta har man anställt fem personer som ska leda satsningen. De har erfarenhet som e-handelschefer och seniora ehandelskonsulter i ledande positioner hos bl a Omniarch, Perfect Day, Mat.se, MQ, PS of Sweden, Synoptik och Fazer

Eric Lundkvist med bakgrund från roller som exempelvis försäljningschef på Mat.se och E-handelschef på MQ (nuvarande Marqet) är ansvarig för  verksamheten.

” – Det har skett en vändning ute på marknaden, från fokus på tillväxt till lönsamhet. Många företag vet inte var de ska börja för att styra om verksamheten, där kan vi stötta och bidra till att driva lönsam tillväxt. Idag består Sync-teamet av 5 seniora e-handelsprofiler som gjort 10-20 år på kundsidan med såväl operativt och strategiskt tunga roller som bland annat grundare, försäljningschef online, marknadschef och e-handelschef, på allt från start-ups och scale-ups till större bolag och börsnoterade företag.”

säger Eric. Utöver VD består teamet av Kristofer Fanger, Emma Holmberg, Sara Rosang och Ali Nouri.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Apoteket.se byter ut allt, nya leverantörer och plattformar