Easypark-appen uppdateras med AI för att hitta lediga parkeringsplatser

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter vad som ska vara flera år av forskning och utveckling lanserar Easypark idag en ny intelligent AI-tjänst med testmarknad Lund. Tjänsten finns i egna Easypark-appen och ska hjälpa bilförare att hitta lediga parkeringsplatser. Med hjälp av data och AI identifierar tjänsten vilka gator som med hög sannolikhet har lediga parkeringsplatser. Den framtagna mjukvaran samlar in data om trafik- och parkeringsflöden, vilka analyseras med hjälp av AI. Tjänsten ska inte bara ge bilister möjlighet att hitta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon