Easypark.se släpper ny app och webb, så konverterar parkeringsbolaget

In Android, Egenskap, iPhone, Nyheter, Övriga / Custom CMS, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nya Easypark.se har gått live på en ny Angular.js-byggd egen webbplatslösning med ett omfattande, faktiskt dubbelt kartstöd. Både från öppna MapBox samt som skärmbilder och vissa kartor från Google Maps. Det finns geo-IP sniff samt Mixpanel analys och en egen Node.js tjänst installerat.

Easypark.se konverterar främst sin a besökare genom att locka till egna nya native-appen med ”predictive parking technology”. Den som marknadsförs genom en gratis SMS-länk till de som angett sitt mobilnummer på webbplatsen.

Att ge sitt nummer leder till släppet av den nya app som tagits fram i veckan. Den ska med bolagets investeringar i teknik (bland annat med sensorer på gatan) och olika bolagsförvärv hjälpa parkerande att på kort tid hitta rätt ledig plats. Appen ska med alla investeringar ha kostat över 100 Mkr att ta fram, enligt VD Johan Birgersson.

Koncerngemensamma Easyparkgroup.com är en fortfarande en WordPress CMS-lösning, men med samma promotionvideo om den nya appen.

2016 omsatte Easypark drygt 200 Mkr, med ett rörelseresultat på 47 Mkr.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  AcadeMedia släpper nytt på WordPress

Leave a Comment