eClub förnyas, ökar med 84% – flera nya kunder

In Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Digitala lojalitetsprogrammet eClub byter namn. Ägarna Revide har under 2016 ökat sin omsättning med 84 % och 2017 räknar man med en liknande utveckling. Läge för att förnya och internationalisera sin flaggskeppsprodukt. Voyado blir den nya identiteten. " - Vårt lojalitetssystem är så enkelt att använda att marknadsavdelningar själva kan styra sina kundresor." Säger Johan Bäckarlin, VD och grundare av Revide som ligger bakom Voyado. Företag måste kunna driva sitt lojalitetsarbete utan att vara beroende av alltför...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.