Efter tio år kastar Unionen ut EPiServer för Drupal

In Drupal, Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Update: Efter en noggrann utvärdering med inUse har nya innehållsansvarige Göran Åbonde, tillsammans med Marika Sigvardsson, valt Drupal CMS för förbundet och dess sajt Unionen.se. Sverigeledande Drupal-konsulten NodeOne ska leverera. Nyss nämnde innehållsansvarige har en Drupal 7-koppling i sitt tidigare arbete med Hyresgästföreningens medlemstidning Hem & Hyra (som först lades på SharePoint, men som sedan blev Drupal av A3J och Wonderboys). Även en av Unionens tidigare webbansvariga, numera Trygghetsstiftelsen, valde nyligen att införa Drupal (av Cybercom) på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tog nästan en månad efter att Nodeone la ut informationen innan det dök upp här, snabbt jobbat ;-)

  2. Fast det var inte DropIt som gjorde förlagan till Community, dock gjorde dom förlagan till Composer, X3 och X2 (och troligen X1?). StarCommunity hette förlagan till Community.

  3. Men just Unionen hade inte Starcommunity men en egenutvecklat lösning från 2006-2009 av nyss nämnda leverantör.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.