Efter tio år kastar Unionen ut EPiServer för Drupal

In Drupal, Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Update: Efter en noggrann utvärdering med inUse har nya innehållsansvarige Göran Åbonde, tillsammans med Marika Sigvardsson, valt Drupal CMS för förbundet och dess sajt Unionen.se. Sverigeledande Drupal-konsulten NodeOne ska leverera. Nyss nämnde innehållsansvarige har en Drupal 7-koppling i sitt tidigare arbete med Hyresgästföreningens medlemstidning Hem & Hyra (som först lades på SharePoint, men som sedan blev Drupal av A3J och Wonderboys). Även en av Unionens tidigare webbansvariga, numera Trygghetsstiftelsen, valde nyligen att införa Drupal (av Cybercom) på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tog nästan en månad efter att Nodeone la ut informationen innan det dök upp här, snabbt jobbat ;-)

  2. Fast det var inte DropIt som gjorde förlagan till Community, dock gjorde dom förlagan till Composer, X3 och X2 (och troligen X1?). StarCommunity hette förlagan till Community.

  3. Men just Unionen hade inte Starcommunity men en egenutvecklat lösning från 2006-2009 av nyss nämnda leverantör.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.