Ejendals inför SAP Sales Cloud CRM på 150 dagar, förväntar sig resultat 2021

In Cloud / Förvaltning, CRM Customer Relationship Management, CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ejendals med varumärken som Tegera, Jalas och Graninge har den senaste tiden investerat stort i ett nytt CRM på SAP Sales Cloud CRM. Det berättar Chief Commercial Officer Barry van der Hoven på Ejendals. Syftet ska främst varit att förbereda för en global expansion. Arbetet ska ha skötts datadrivet med kund- och försäljning i fokus. CRM:et ska hjälpt till att införa ett bredare internationellt tankesätt, ökad struktur och effektivitet. Den förändring... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon