Ejendals rullar ut mer EPiServer Commerce av KnowIT

In Nyheter, Optimizely/Episerver, PIM by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

KnowIT vann julen 2013 upphandlingen att tillsammans med Ejendals utveckla en ny externwebb och EPiServer Commerce e-handel. Det nya uppdraget har löpande släppts under 2014.

Projektet förgicks av effektkartläggning samt målgruppsundersökningar. Nya Ejendals har fått ny design, tydligare struktur och mer flexibilitet.

Produktsöksfunktionen var den största utmaningen att förfina utifrån besökarnas behov. Produkterna hämtas från kundens PIM-system och presenteras med sökfunktion på webbplatsen. Lösningen innehåller även subwebbar för Tegera och Jalas samt möjlighet att skapa kampanjwebbar. I etapp två tillkommer en partnerlogin, med koppling till affärssystemet, där Ejendals kunder ska kunna lägga beställningar online.

Projektet har bedrivits av Knowit i Dalarna tillsammans med kollegorna i Göteborg, som främst har ansvarat för integrationerna mellan EPiServer Commerce och PIM-systemet.

100
personer som använder företagets produkter ska få arbetsskador

Ejendals är ett multinationellt företag specialiserat på skyddsskor och arbetshandskar med en nollvision att ingen som använder deras produkter ska få arbetsskador.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kappahl handlar upp ny partner inom digitalisering och kundupplevelse

Leave a Comment