Ejendals rullar ut mer EPiServer Commerce av KnowIT

In Nyheter, Optimizely/Episerver, PIM by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

KnowIT vann julen 2013 upphandlingen att tillsammans med Ejendals utveckla en ny externwebb och EPiServer Commerce e-handel. Det nya uppdraget har löpande släppts under 2014. Projektet förgicks av effektkartläggning samt målgruppsundersökningar. Nya Ejendals har fått ny design, tydligare struktur och mer flexibilitet. Produktsöksfunktionen var den största utmaningen att förfina utifrån besökarnas behov. Produkterna hämtas från kundens PIM-system och presenteras med sökfunktion på webbplatsen. Lösningen innehåller även subwebbar för Tegera och Jalas samt möjlighet att skapa kampanjwebbar. I etapp...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.