Elcykelkompaniet handlar upp ny Geins e-handel och PIM

In E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Elcykelkompaniet specialiserade på elcyklar har köpt in en Geins e-handel. Plattformsvalet ska markera ett skifte för Elcykelkompaniet, som nu ämnar att ta allt större marknadsandelar digitalt. Elcykelkompaniets digitala setup är byggd på Geins commerce suit, som består av flera modulära komponenter som PIM, CMS, WMS. Storefronten är Geins PWA, och byggd i ramverket vue.js (nuxt).

0 Mkr
omsätter bolaget idag

 

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

“ – Intresset för elcyklar växer allt mer och har gjort det under flera år. Det är inte en trend som ser ut att stanna av. Tidigare har vi fokuserat mestadels på den fysiska butiken men nu kommer vi satsa allt mer digitalt, och en start för det var att se över våra plattformslösningar.”

Säger Edvin Arnstrand, vd på Elcykelkompaniet. Sortimentet som Elcykelkompaniet erbjuder täcker allt från elcyklar till kläder och tillbehör från märken som Spezialied, Gazelle och Trek.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tietoevry Create köper upp 1000 man stort bolag med PalmPilot-bakgrund