Elektronikkedjan Expert lanserar Power.se, nya plattformar och leverantörer

In E-handel, HCL Commerce, Nyheter, Wipcore by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Konkursade elektronikkedjan Expert har tagit god tid på sig för sin omtalade e-handellansering. Sedan danska e-handelsprofilen Poul Thyregod berättade om återkomsten 2012 har det varit helt tyst om satsningen i fem år.Då skulle en gammal svensk Wipcore eNova, som beskylldes för att dragit ned Experts e-handelsmöjligheter, bytas ut till en modernare och mer omfattande IBM Websphere Commerce. Expert försvann från Sverige 2012. Nu väntar en mer försiktig lansering där Sverige blir tredje land efter Danmark och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment