Elin Klings Styleby.nu på WordPress släppt, imponerar inte

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Bink-liveprojektet Styleby.nu med Elin Kling och Jonna Bergh har släppts av Bonnier via Bonnier Tidskrifter. Snabbfotade Elin har tidigare bloggat/jobbat för både TV4 och Kanal 5.

Plattformen vart, som i så många andra liknande fall senaste kvartalet, WordPress 3 CMS.

Och det är ingen vidare konkurrensutmanande WordPress-installation. Blogg-löpupplägg, några huvudnavigeringar, originalkommentarer och en standard Facebook gilla.

Dagarna innan lansering återfanns en splashsida med o-CSS’ade typsnitt och lite märkliga länkar.

Efter lansering 28/1 2011 19:00 har den exponerade flash-timern buggat ur (pendlar mellan 0 och 45 dagar kvar till lansering?) och det finns knappt någon content. Sedan verkar affärsidén vara suddiga kamerauppladdningar. Inte ens med förskönande Hipstamatic.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  WordPress, Adobe AEM och Webflow CMS dominerar i Sverige, fler headless än monoliter

Nästan så man undrar om Bink-ryssarna gjort det hela?

Dessutom ser det layout-mässigt ut nästan exakt som någon äldre variant av Rodeo.net, Nöjesguiden.se, Modette.se, Chic.se (eller något från Allers mode), Feber.se Carolinesmode.com eller Elle.se anno 2009. Vilken det nu är.

Med sina extremt högupplösta bilder/Youtube, egna ”gilla-knappar” och magasin-tänk är väl åter igen Carolinesmode.com med undersajter (alla på Feber.se platform/”CMS”) den mest innovativa i gänget.

Även om det kan tyckas att tekniskt borde ännu något mer kunna göras för det här segmentet. Det är ändå ett nytt decennium.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Stendahls och Awaves nya ägare köper upp flera byråer

Kommentarer

  1. Uppmaning till branschkollegor och vänner – låt inte MKSE få samma kommentarskultur som IDG. Snälla, rara? Med socker ovanpå? :)

  2. Oj, ska det bli så illa måste vi börja attrahera en helt annan typ av IT-läsare. Med mer linjefunktion än åtagande – och troligtigtvis massor med tid!

Leave a Comment