Elin Klings Styleby.nu på WordPress släppt, imponerar inte

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Bink-liveprojektet Styleby.nu med Elin Kling och Jonna Bergh har släppts av Bonnier via Bonnier Tidskrifter. Snabbfotade Elin har tidigare bloggat/jobbat för både TV4 och Kanal 5. Plattformen vart, som i så många andra liknande fall senaste kvartalet, WordPress 3 CMS. Och det är ingen vidare konkurrensutmanande WordPress-installation. Blogg-löpupplägg, några huvudnavigeringar, originalkommentarer och en standard Facebook gilla. Dagarna innan lansering återfanns en splashsida med o-CSS'ade typsnitt och lite märkliga länkar. Efter lansering 28/1 2011 19:00 har den... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Uppmaning till branschkollegor och vänner – låt inte MKSE få samma kommentarskultur som IDG. Snälla, rara? Med socker ovanpå? :)

  2. Oj, ska det bli så illa måste vi börja attrahera en helt annan typ av IT-läsare. Med mer linjefunktion än åtagande – och troligtigtvis massor med tid!

Leave a Comment