Elin Klings Styleby.nu på WordPress släppt, imponerar inte

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Bink-liveprojektet Styleby.nu med Elin Kling och Jonna Bergh har släppts av Bonnier via Bonnier Tidskrifter. Snabbfotade Elin har tidigare bloggat/jobbat för både TV4 och Kanal 5. Plattformen vart, som i så många andra liknande fall senaste kvartalet, WordPress 3 CMS. Och det är ingen vidare konkurrensutmanande WordPress-installation. Blogg-löpupplägg, några huvudnavigeringar, originalkommentarer och en standard Facebook gilla. Dagarna innan lansering återfanns en splashsida med o-CSS'ade typsnitt och lite märkliga länkar. Efter lansering 28/1 2011 19:00 har den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Uppmaning till branschkollegor och vänner – låt inte MKSE få samma kommentarskultur som IDG. Snälla, rara? Med socker ovanpå? :)

  2. Oj, ska det bli så illa måste vi börja attrahera en helt annan typ av IT-läsare. Med mer linjefunktion än åtagande – och troligtigtvis massor med tid!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.