Ellos live på ny PWA e-handel, sänker kostnader med 33 procent

In E-handel, Intershop, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mycket e-handelsnyheter denna vecka, så är dessa tider. I dag förflyttade sig ytterligare en kund från sina tidigare ramverk och landar istället på en PWA e-handel som ska vara byggd för prestanda och återanvändning av komponenter inom gruppens alla varumärken. Det gäller Ellos Group, en tysk Intershop 7 plattformsanvändare sedan 2015 respektive 2017. Linda Thyrén, E-Commerce manager på Ellos Group, med team ska under projektet, och hela den digitala transformationen gruppen genomgått främst fokuserat på: Se...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon