Elmia handlar upp ny partner för Episerver närvaro

In Episerver, Nyheterby Martin Edenström

Elmia AB – ett av Nordens största mässföretag gick nyligen ut i en upphandling med målet att utveckla kommande elmia.se. Den digitala närvaron ska framöver även ligga på Episervers plattformar. Ninetech berättar för MKSE.com att de är ny digital partner.

”- Vi vill kunna erbjuda en förstklassig upplevelse inför, under och efter en mässa för våra olika målgrupper, inte minst utställare och besökare. Här anser vi att Ninetech har exakt den erfarenhet och expertis som vi söker. De har också starka referenskunder i för oss relevanta branscher som vi fastnade för.”

Säger Lars Persson CIO på Elmia AB. Elmia jobbade så sent som 2014 med sin Episerver inhouse.

Fler artiklar om ämnet:  Hufvudstaden lanserar nytt digitalt space, målgruppsanpassas

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. Elmia har funnits sedan 1960-talet och arrangerar i år bland annat Dreamhack Winter, Elmia Wood, Elmia Subcontractor och Röntgenveckan med fler.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

Fler artiklar om ämnet:  Svenska e-handlare anammar erbjudande med Customer Success Managers
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss