Elsäkerhetsverket live på EPiServer CMS 7.5

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Frågor om elsäkerhet ökar i samhället och elsäkerhetsverket.se har haft över 40 procent fler besökare. Nu moderniseras webbplatsen tillsammans med Consid på EPiServer CMS 7.5. En förstudie har genomförts tidigare år och visade att sajten behövde bli mer lättillgänglig och målgruppsanpassad. "- En ny webbplats hoppas vi ska göra det enklare för besökaren att hitta tips och råd om elsäkerhet och hjälpa till att öka kunskapen bland både konsumenter och i elbranschen. Du och jag som konsumenter behöver bli mer aktiva...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.