EM.com uppgraderar med Litium 5 e-handel

In litium, Microsoft .NET, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

EM Home Interior som driver möbelkedjan EM har valt att under året utöka sin e-handelssatsning för att ta nya marknadsandelar. Den nuvarande omnikanalsfokuserade e-handeln är bara från i höstas och producerades då av Capo på en  Litium Studio upprättning. Den har nu uppgraderats till senaste version 5. Det tjusiga domännamnet EM.com innehåller även stegvis laddade bilder av listade produkter, kampanjinformationsförsedda större bilder i carousel på startsidan och grafiska menyer. EM Homes har även valt Conversant som ny mediebyrå....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Litium release: Utöver funktioner som delbetalning och flera betalalternativ så ska man även kunna designa sin egen soffa. Detta sker dock genom ett tredjeparts 3D-verktyg som öppnas i ett nytt fönster.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.