EM.com uppgraderar med Litium 5 e-handel

In litium, Microsoft .NET, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

EM Home Interior som driver möbelkedjan EM har valt att under året utöka sin e-handelssatsning för att ta nya marknadsandelar. Den nuvarande omnikanalsfokuserade e-handeln är bara från i höstas och producerades då av Capo på en  Litium Studio upprättning. Den har nu uppgraderats till senaste version 5. Det tjusiga domännamnet EM.com innehåller även stegvis laddade bilder av listade produkter, kampanjinformationsförsedda större bilder i carousel på startsidan och grafiska menyer. EM Homes har även valt Conversant som ny mediebyrå....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Litium release: Utöver funktioner som delbetalning och flera betalalternativ så ska man även kunna designa sin egen soffa. Detta sker dock genom ett tredjeparts 3D-verktyg som öppnas i ett nytt fönster.

Leave a Comment