En av nordens största e-handlare för makeup lanserar på Viskan, integrerar mot Instagram

In Nyheter, E-handel, Social Login / OpenID, Sociala media / web2.0, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Makeup Mekka lanserade nyligen på Viskans plattform i Sverige och det ska redan ha beställts och skickats mer än 100 000 läppstift, ögonskuggor, puderborstar etc. till kunder över hela Sverige. All försäljning sker via den egna e-handeln och Makeup Mekka säljer uteslutande produkter från sitt egna varumärke, med tillverkning hos producenter i sällskap med andra välkända varumärken. En viktig del är den höga närvaron i sociala medier. På siten används därför Viskan Instagram Modul. "– Lanseringen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon