Enbart offentlig sektor EPiServer för Meridium

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Nischningen ibland CMS-implementatörer fortsätter. Nu senast erkänner Kalmarbaserade EPiServer-implementatören och EPiMore-utvecklaren Meridiums konsultverksamhet att deras kundgrupp nog finns inom offentlig sektor och väljer därför att enbart fokusera på den delen av marknaden. De tar även upp den numera dedikerade målgruppen i sin slogan. Allt för att tydliggöra för jobbsökande och potentiella kunder vilket fokus bolaget har. Mats Lindblom, VD på Meridium säger: - Meridium har under i princip alla sina verksamhetsår varit en framträdande aktör...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kul att höra att det går bra för Meridium och att de hittat sin specialistnisch! Även om det låter lite förvånande att de ska vara hemmahörande i Örebro…? ;-)

    Jag vill även passa på att säga att vi på NetRelations inte på något sätt är ”nischade” inom tillgänglighet som du avslutar med. Däremot så ser vi tekniskt tillgängliga digitala lösningar som det naturligaste i världen.

    Vår nisch är leveranser av kvalitetsfokuserade lösningar där vi bl a genom användandet av webbstandarder optimerar affärs- och verksamhetskritiska faktorer. Som t ex räckvidd bland besökare, förutsättningar för mobil närvaro och optimering av digital synlighet. Det är vad NetRelations är nischade inom… :-)

  2. Hahah! Offentlig sektor. Ha en fax och kunna fylla i en 4820 + Kunna bränna ”slutet av året budgetar” på ett godtyckligt sätt.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.