Enferno försvinner, blir Storm Commerce

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Enferno är ett minne blott. VD Stefan Sånnell berättar att Storm Commerce är det nya namnet. Mer internationellt gångbart och passar bättre när företaget vill växa både i Norden och Europa.Webben får även ny ID och flyttas till en ny domän på storm.io (som var nere när nyheten släpptes). Nu ska Storm satsa mer på produktutveckling under 2017, lovar de. Därmed ansluter enferno till aktörer som Senselogic Sitevision som droppat företagsnamn för skapa tydlighet i att bara...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment