Enköping gillar WordPress, fast pris satt på CMS:et

In Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Nova webbyrå i Enköping är klara med nya flera nya WordPress CMS 3 open source referenser.

Taxi Enköping

Företaget står bakom lokala lanseringar som:

Men har själva stora problem då egna sajtens standard WordPress-tema Dano försetts med troligtvis oönskad Entireweb reklam i botten.

WordPress konsultingpriserna pressas konstant. Nu i juli berättar nya WordPress byrån DigitalIQ i Sollentuna som i ett fast pris om 9900 SEK erbjuder för en migration till WordPress 3 CMS tillsammans med en Google Analytics bestyckning..

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Triggerbee vinner Marketing Automation uppdrag för Swedish Tonic

Royaltyfria bilder kan köpas (!) till det erbjudandet á 1000 SEK stycket.

e-Spirit Forrester

Kommentarer

  1. Frågan ”Vad kostar en hemsida?” är ju lika svår att besvara som frågan ”hur långt är ett snöre?”. För många funkar det jättebra med en tiotusenkronorssajt eller en femtusenkronorssajt. För andra räcker inte det till. Om 10 K för en hemsida eller ”dyrt eller billigt” går ju inte riktigt att värdera. Om det handlar om installation av WP + tema + SEO-plugin och två timmars utbildning och avlämning så är det säkert helt rimligt. Om någon ska göra en unik grafisk design, skriva texter som passar kundens språk och tonläge och fixa bilder som maximerar effekten av texterna så torde man behöva en annan budget.

  2. Inte alls! DigitalIQ tar 9,9kkr för ”hemsida”. Självklart går det att prissätta något så enkelt. Vad som ingår är självklart något helt annat och det kräver både förståelse och kompetens att avgöra.

  3. 10,000 för en standardwebbplats på WordPress är rimligt. Fast pris tror jag dock inte på. Det brukar alltid bli en massa justeringar, telefonsamtal, epost som ska besvaras, frågor som ska ventileras osv. Jag tror mer på att ge ett pris som går att försvara och tack vare det priset kunna engagera sig totalt, nu och även i framtiden.

  4. Vill minnas att det fanns även fastpris kring Episerverwebb. Dock inte 10 utan 300kkr exklusive drift som bekant ligger i helt andra prisramar.

Leave a Comment